Teen Fitness

Teen Fitness

Teen Fitness er træning for unge fra 12 – 15 år 

Tidligere har det ikke været tilladt for unge under 15 år at træne i EIK, men det laver vi om på nu. Træning i kredsløbsmaskiner og styrketræning har aldrig været farlig for unge under 15 år. Tværtimod er denne form for træning sikker og effektiv, og vi oplever en stigende efterspørgsel fra interesserede unge.

Praktisk vil det være en times varieret holdtræning om mandagen, hvor vi både har fokus på kredsløb- og styrketræning. Der er således både elementer fra cirkeltræning, motionsboksning m.m., hvor de unge både er aktive i fællesskabet med hinanden, men også træner individuelt. Om lørdagen vil der være mulighed for at komme i motionscentret, hvor de unge vil få grundig vejledning i korrekt og sikker brug af både kredsløb- og styrketræningsmaskiner. Det vil altså ikke være muligt for de unge, at benytte centret på egen hånd, men i følgeskab med instruktøren i det angivne tidsrum.

Teen Fitness er for alle mellem 12 og 15 år, der har lyst til at forbedre egen kondition, fysik og styrke. Der stilles ingen krav til fysisk formåen, da al træning er individuel og bygger på den enkeltes forudsætninger.

Når man er meldt ind i Teen Fitness EIK til 99 kr. mdr., kan man løbende booke sig på holdene, enten mandag, lørdag eller begge dage. Det kræver blot, der stadig er ledige pladser på holdet, da der naturligvis er et loft for, hvor mange deltagere, der kan være på holdtræningen og i motionscentret.

Vi ses!

Venlig hilsen EIK Motion