Den midlertidige lukning er forlænget - Hvad betyder det?

Det er en svær tid for os alle, men vi skal stå sammen som forening.

Som dit lokale foreningsbaseret fitness og motions tilbud står vi også sammen og på nuværende tidspunkt gør vi det på afstand, og er med til at bekæmpe virussen, så vi snart igen kan være aktive og skabe sunde vaner sammen i vores lokale forening.

Efter statsministerens udmelding den 11. marts 2020 valgte vi at lukke alle vores holdtrænings tilbud og lukke begge centre midlertidigt i ca. 14 dage, for at tage samfundsansvar og passe på hinanden.

Situationen har siden udviklet sig, vi er blevet pålagt at holde vores centre lukket frem til og med 13. april 2020 med risiko for, at perioden kan blive yderligere forlænget af myndighederne.

Derfor har vi i bestyrelsen drøftet mulighederne for at kunne tilgodese se alle foreningsmedlemmer, samt mulighed for foreningens fremadrettet drift.

Det er derfor besluttet at vi giver kompensation i form af halvt kontingent for de kommende måneder, så vi sammen som forening kan komme stærkt tilbage efter denne nedlukning og svære situation.

Det betyder at kontingentet for månederne april, maj, juni og september er fastsat til kr. 99,-

Juli og august er stadig betaling fri.

Vi ved endnu ikke, hvor længe perioden præcist vil vare. Men vi lover at melde ud, så snart vi ved, hvornår vi kan åbne igen.

Vi glæder os til at se jer igen.

Åbningstider

Vi har åbent alle dage fra 04.00-22.00

Adresser

EIK Motion - Ejby
Halvej 5, 5592 Ejby
Kontakt@eikmotion.dk
EIK Motion - Gelsted
Sportvænget 3, 5591 Gelsted
Kontakt@eikmotion.dk
Facebook Pagelike Widget
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram