Teen fitness

Teen Fitness

Teen Fitness er træning for unge fra 5. klasse til 15 år

Mandag  15.30-16.30

Onsdag: 15.45-16.45

Torsdag: 15.30-16.30

Se de næste 30 her : LINK

Fri benyttelse af Jump-, boks- Cirkeltræning- og Yogaholdene når det passer ind.

  1. Opret profil HER
  2. Tilmelding til Teen Fitness

Træning i kredsløbsmaskiner og styrketræning har aldrig været farlig for unge. Tværtimod er denne form for træning sikker og effektiv, og vi oplever en stigende efterspørgsel fra interesserede unge.

Praktisk vil det være en times varieret holdtræning, hvor vi både har fokus på kredsløb- og styrketræning. Der er således både elementer fra cirkeltræning, motionsboksning m.m., hvor de unge både er aktive i fællesskabet med hinanden, men også træner individuelt. Det vil altså ikke være muligt for de unge, at benytte centret på egen hånd, men i følgeskab med instruktøren i det angivne tidsrum.

Teen Fitness er for alle mellem der går i 5. klasse og indtil de bliver 15 år, der har lyst til at forbedre egen kondition, fysik og styrke. Der stilles ingen krav til fysisk formåen, da al træning er individuel og bygger på den enkeltes forudsætninger.

Når man er meldt ind i Teen Fitness EIK til 99 kr. mdr., kan man løbende booke sig på holdene. Det kræver blot, der stadig er ledige pladser på holdet, da der naturligvis er et loft for, hvor mange deltagere, der kan være på holdtræningen og i motionscentret.

Vi ses!

Venlig hilsen EIK Motion

Seneste indlæg

Åbningstider

Vi har åbent alle dage fra 04.00-22.00

Adresser

EIK Motion - Ejby
Halvej 5, 5592 Ejby
Kontakt@eikmotion.dk
EIK Motion - Gelsted
Sportvænget 3, 5591 Gelsted
Kontakt@eikmotion.dk
Facebook Pagelike Widget
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram