Ubegrænset træning i ejby & Gelsted

Alle ugens dage fra kl. 04.00 til 23.00

Fitness boksning

Hvad er fitness boksning

Fitness boksning er en træningsform, som bygger på mange af de traditionelle principper inden for boksning, dog er fokus mere rettet mod at opbygge kroppen end at fokusere på forskellige bokseteknikker og sparring.

Træningen er et samspil mellem instruktøren og dig samt andre deltager. Det er derfor vigtigt, at du er motiveret og har lyst til at tage imod de udfordringer som kan komme. Dermed får du mest muligt ud af træningen. Træningen er yderst varieret, og du kommer aldrig til at kede dig!

I Fitness Boksning arbejdes der ikke så meget med bokseteknik, så du vil ikke opleve knock outs, for der bokses udelukkende på sandsække og plet hansker. Fitness boksning henvender sig for og til alle.

Forbrænd fedt og byg din krop op, gennem fitness boksning. Èn stor del af træningen består af ren konditions træning med interval, samt styrketræning.

Kroppens udformning bliver mere atletisk smuk ved aerob styrketræning, da man her forbrænder kulhydrater og fedt, samtidig med at du opbygger smidige muskler, som ved længere varig træning, tydeligt vil kunne ses.

Åbningstider

Vi har åbent alle dage fra 04.00-23.00

Adresser

EIK Motion - Ejby
Halvej 5, 5592 Ejby
Kontakt@eikmotion.dk
EIK Motion - Gelsted
Sportsvænget 3, 5591 Gelsted
Kontakt@eikmotion.dk
Facebook Pagelike Widget
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram