Ubegrænset træning i ejby & Gelsted

Alle ugens dage fra kl. 04.00 til 23.00

Indoor cycling

Indoor cycling

Få et adrenalin-kick af de helt store, hver gang du giver dig fuldt ud på cyklen. Indoor Cycling er sved på panden og hårdt arbejde.

Indoor Cycling er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Alt imens musikken banker dit humør helt op.

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

Indoor Cycling er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte .

Iqniter og Suunto pulsbælter

I EIK Motion  bruger vi det træningsoptimerende software-system iQniter i vores Indoor cycling timer. Ved at bære et specielt iQniter-pulsbælte, er det muligt at følge sin træningsintensitet gennem timen.
Undervisningen er opbygget ved hjælp af forskellige intensiteter, og pulsbæltet giver det visuelle billede, så det dermed bliver lettere at følge instruktørens anvisninger.
Har man sit eget bælte, er det muligt at få tilsendt en e-mail med dagens træningsintensitet, gode råd til morgendagens træning m.m.

Der undervises på alle timer ud fra den fysiologiske intensitetsskala med henvisning til en pulszone samt et tal/en fornemmelse i kroppen, så deltagere uden et iQniter-pulsbælte også kan deltage.

Hvis du deltager regelmæssigt på vores indoor cycling-timer, anbefaler vi, du medbringer sit eget bælte. Herved er der flg. fordele:

  • En personlig træningsrapport pr. e-mail
  • En personlig træningsrapport målt i TE (Training Effect)
  • Endnu mere præcist målt maxpuls-værdi
  • Endnu mere præcist målt kalorietal
  • Værdifuld kommunikation fra centeret
  • Eget valg af kaldenavn (som vises på skærmen under træningen)

Bæltet, du skal bruge hedder SUUNTO DUAL COMFORT BELT eller SUUNTO SMART

Det kan blandt andet købes ved instruktøren.

Åbningstider

Vi har åbent alle dage fra 04.00-23.00

Adresser

EIK Motion - Ejby
Halvej 5, 5592 Ejby
Kontakt@eikmotion.dk
EIK Motion - Gelsted
Sportsvænget 3, 5591 Gelsted
Kontakt@eikmotion.dk
Facebook Pagelike Widget
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram