Mit medlemskab

Inden du bruger online booking

For at benytte dig af online booking skal du have en adgangskode, denne får du ved at "klikke" på "glemt adgangskode" i nedenstående link. Du vil umiddelbart efter modtage koden. Inden du går videre til bedes du ændre den tilsendte adgangskode i medlemslogin:

Vejledning i Mit Medlemsskab

Vejledning i ændre betalingskort

Ønsker du senere at ændre din adgangskode eller personlige oplysninger kan dette også gøres her:

 

ONLINE BOOKING GRAFISK

ONLINE BOOKING LISTE


Køb af nyt armbånd, nye spinnings sko eller pulsbælte kan gøres her:

Er du medlem af EIK Motion og har modtaget adgangskode til login, kan du med online booking booke en holdplads på diverse aktivteter som udbydes.

Vær opmærksom på at når du logger ind er dit Brugernavn : din mail add. eller dit tlf. nr.

Booking sker ved at "klikke" på den ønskede aktivitet i oversigten. Pladsen kan så bookes ved at "klikke" på et af de lysegrønne felter.

Tilmelding / afmelding af hold

Du kan til- og afmelde hold via kundecomputerne i centeret, via eikmotion.dk – det er ikke muligt telefonisk. Hvis du er forhindret i at møde til et hold, skal du afmelde dig senest to timer før holdstart.

Fremmøde til et tilmeldt hold skal ske 10 min. inden holdstart, ellers regnes det som udeblivelse. Dette gælder også hvis du står på ventelisten. Hvis du ikke møder op til et hold, du har booket, vil pladsen betragtes som ledig.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram