Ubegrænset træning i ejby & Gelsted

Alle ugens dage fra kl. 04.00 til 23.00

Personlig programlægning

Vores instruktører og trænere kan hjælpe dig med at nå dine fitnessmål på en række måder. De kan:

  • Udarbejde et personligt træningsprogram, der er skræddersyet til dine behov og mål.
  • Give dig feedback på din form og teknik, så du kan træne sikkert og effektivt.
  • Motivere dig og holde dig på sporet.
  • Bistå dig med at overvinde eventuelle forhindringer, som du støder på på din rejse.

Hvis du er seriøs om at komme i form, er en træningsplan en god ide. De kan hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere og mere sikkert, og de kan give dig den støtte og motivation, du har brug for  at holde dig på sporet.

Her er nogle af de specifikke fordele ved at arbejde med en instruktør:

  • Du er mere tilbøjelig til at overholde et træningsprogram. Hvis du benytter en af vores instruktører, er du  mere tilbøjelige til at træne regelmæssigt og opnå deres fitnessmål end dem, der trænede alene.
  • Du er mindre tilbøjelig til at blive skadet. Vores instruktører kan hjælpe dig med at lære korrekt form og teknik, hvilket kan hjælpe dig med at undgå skader.
  • Du kan nå dine mål hurtigere. Vores instruktører kan hjælpe dig med at skabe et effektivt træningsprogram, der er skræddersyet til dine individuelle behov.
  • Du får mere ud af din træning. Vores instruktører kan give dig feedback på din form og teknik, hvilket kan hjælpe dig med at træne mere effektivt.
  • Du får en personlig træner, der er motiveret til at hjælpe dig med at nå dine mål. Vores instruktører er motiveret til at hjælpe dig med at nå dine mål, og de vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du får mest muligt ud af din træning.

Husk at være ærlig over for din instruktør om dine mål, din nuværende fitnesstilstand og eventuelle skader, du har. Endelig skal du være forberedt på at arbejde hårdt og følge din instruktørs instruktioner.

Hvis du er villig til at investere tid og kræfter, kan vores instruktører hjælpe dig med at nå dine fitnessmål og forbedre din generelle sundhed og velvære.

Åbningstider

Vi har åbent alle dage fra 04.00-23.00

Adresser

EIK Motion - Ejby
Halvej 5, 5592 Ejby
Kontakt@eikmotion.dk
EIK Motion - Gelsted
Sportsvænget 3, 5591 Gelsted
Kontakt@eikmotion.dk
Facebook Pagelike Widget
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram